Stukadoor

Het werk van een goede stukadoor

Het is aan onze stukadoor om een grove muur of plafond te stukadoren tot een mooi glad en egaal stukadoor EBgeheel, en eventueel te voorzien van een mooie laag pleisterwerk. Dit werk is simpel gezegd een goede voorbereiding op het later afwerken van de wand of het plafond door middel van behangen of sauzen. Bij stukadoren van oude woningen en vooral bij het stucwerk in badkamers en keukens maakt onze stukadoor gebruik van het zogenaamde raapwerk. Raapwerk wordt ook wel uitrapen genoemd en wordt door onze stukadoor gebruikt om muren en plafonds waterpas te maken en haaks uit te vlakken in een hoek van 90 graden. Het waterpas maken van het stukwerk is zeer belangrijk voor het tegelen van bijvoorbeeld keuken of badkamer en dient ter voorkoming van grote kieren en naden bij uw nieuwe tegelwerk. Het haaks uitvlakken is speciaal bedoeld voor een bad of keuken die vrijwel altijd vanuit een hoek geplaatst worden. Is deze hoek echter niet 90 graden dan ontstaan er zeer lelijke en grote kieren.

Kiezen voor een gladde muur of een patroon?

De stukadoor kan het voorbereidende werk voor u doen om later eenvoudig te kunnen behangen of sauzen. U kunt er ook voor kiezen dat onze stukadoor een sierlaag aanbrengt door middel van sierpleister ook wel spachtelputz genoemd. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een bepaald patroon in bijna ieder denkbare kleur. U kunt zelf een structuur, patroon of kleur kiezen. Dit zal altijd in nauw overleg gebeuren met onze stukadoor, die u hierin kan adviseren en verschillende patronen en kleuren laten zien om de keus wat makkelijker te maken.

Hebben wij de stukadoor die u zoekt?

Onze stukadoors zijn gecertificeerde vakmensen die de werkzaamheden van het stucwerk, pleisterwerk en raapwerk zeer serieus nemen ook in het geval van bevingsschade. Als u overtuigt bent van de kwaliteit van onze vakmensen, dan hebben wij de stukadoor die u zoekt!gereedschap stukadoorsbedrijf eddy bettenbroek